Nieuws

Teamontwikkeling bij CAH Infra

Het team is de basis van het succes van een organisatie.

Wanneer de leden elkaar ondersteunen en aanvullen, is het team als geheel ontzettend krachtig.

Mensen met verschillende persoonlijkheden, perspectieven en voorkeursgedragingen, die samen één doel nastreven. Dat kan soms lastig zijn!

Meer inzicht en begrip voor het gedrag van jezelf en de ander, is hierin cruciaal.

Dit was voor CAH-infra dan ook de aanleiding om een teams sessie te laten begeleiden door Connect Veranderandertraject.

Als onderlegger van deze sessie is Mapstell gebruikt.

Mapstell brengt het zogenaamde DISC-model letterlijk in kaart. Het model helpt om verschillen en overeenkomsten beter leren kennen.

Dit zorgt voor meer begrip voor elkaars gedrag, geeft inzicht in individuele ‘’gebruiksaanwijzingen’’ en zorgt voor effectiever en plezieriger samenwerken.

Vooraf aan de sessie hebben de deelnemers een korte vragenlijst ingevuld. De uitkomst van deze vragenlijst geeft de deelnemers een persoonlijk gedragsprofiel.

Binnen CAH-infra is er een diverse groep getalenteerde medewerkers aanwezig. Mooi om op deze manier bij te kunnen dragen aan de volgende stap in de teamontwikkeling.

De opdrachtgever gaf het volgende terug over het traject:

"Connect heeft voor CAH Infra een leerzame sessie georganiseerd en geleidt. Hierbij hebben Tom en Willem inzichten in een ieders persoonlijke eigenschappen en waarden gegeven. Wij als CAH Infra zijn hiermee verder op weg geholpen in het proces om een nóg succesvoller team te smeden met waardevolle collega’s. Vanuit de chemie tussen Tom en Willem, welke uitstraalde op de groep, hebben ze ons geënthousiasmeerd om verder te gaan met deze input!"

Ben je ook benieuwd hoe een dergelijke analyse jouw team verder kan helpen?

Neem dan contact op met Willem of Tom.

rvs1411-connect_kalmijn_logo.svg

De Zicht 19
5502 HV Veldhoven

Kvk nr.: 17109023

Privacyverklaring